top of page

YKSILÖVALMENNUS

SANTERI

Moikka! Mun nimi Santeri ja olen 28-vuotias Kaarinalainen ravintovalmentaja sekä Trainer4You:n auktorisoitu Personal Trainer (EREPS & APT®). On suuri ilo liittyä Mono Gymin valmennustiimiin. 

Syyskuusta alkaen olen toiminut täällä Mono Gymillä Personal Trainerinä sekä yksilövalmennus- että pienryhmäpuolella. 

 

Harrastan itse kuntosalilla käyntiä, golffia sekä koko ikäni olen pelannut jääkiekkoa. Varsinkin junioripuolella jääkiekon fysiikkavalmennus on lähellä sydäntä. Valmennukseni on aina täysin räätälöityä ja siitä paistaa intohimo. Mun kauttani saat uuden ajan ravintovalmennusmenetelmät sekä Personal Training -palvelut kokonaisvaltaisesti normaaliin arkeen, elämänhallinnan edistämisen sekä tukemiseen - olit sitten ammattiurheilija tai aloitteleva liikkuja. Katso kaikki palveluni alta.

 

Tule ehdottomasti nykäisemään hihasta ja juttelemaan, kun näet mut salilla – autan mielelläni.

 

Treeniterveisin,

Santtu

4f1a2291.jpg

"Valmennukseni on aina täysin räätälöityä ja siitä paistaa intohimo."

Pt-paketit

 

PYSYVÄ MUUTOS - KICKSTART

3kk

 

:Valmennusjakson tavoitteena on keskittyä yhteen tärkeimpään yhdessä määriteltyyn tavoitteeseen ja pyrkiä saamaan paras mahdollinen tulosnäillä osa-alueilla. Tavoite voi olla esimerkiksi voimatasojen nostamista, kestävyyskunnon parantamista ja/tai konkreettinen kiinteytymistavoite esim. -5kg. Harjoitteluohjelma sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. Tällä jaksolla otetaan yhdessä kaikki potku irti treenikerroilla sekä tsemppaan sinua salin ulkopuolella. Yhdessä saavutamme takuulla tavoitteesi ja luomme sitä kautta arvoa tulevaisuuteen.

-Kartoituskysely

-Alkutapaaminen/puhelu

-Ravintovalmennus

-Harjoitteluohjelma(t)

-Harjoitteluohjelman läpikäynti + ohjaus

-Liikeohjeet

-6kpl ohjattuja tunteja/kk, á 60min

 Tuki (sähköposti &WhatsApp)
 

499 €/kk. Hinta sisältää kuntosalin kk-kortin!

 

 

PYSYVÄ MUUTOS - TEHOKAUSI

6 kk

Valmennuksen tavoitteena on keskittyä kokonaisvaltaiseen harjoitteluun ja usean eri kunnon osa-alueen parantamiseen. Kaudelle valitaan pari eri tavoitetta, joita kohti lähdetään. Tavoite voi olla ensin esimerkiksi kiinteytyminen -10kg sekä samalla yleisen lihaskunnon parantuminen ja sen jälkeen esimerkiksi aerobisen kunnon parantaminen yhdessä liikkuvuuden/notkeuden kanssa. Harjoitteluohjelmat sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. Valmentajanasi takaan sinulle kehityksen näillä valituilla kunnon osa-alueilla ja yhdessä otamme treenikerroista täyden tehon irti ja luomme sitä kautta arvoa tulevaisuuteen!

 

- Kartoituskysely

- Alkutapaaminen/puhelu

- Ravintovalmennus

- Harjoitteluohjelmat

- Harjoitteluohjelman läpikäynti + ohjaus

- Liikeohjeet

- 4 kpl ohjattuja tunteja/kk, á 60min

- Tuki (sähköposti & WhatsApp)

 

399€/kk. Hinta sisältää kuntosalin kk-kortin sekä 2 x kehonkoostumusmittauksen valmentajan kanssa!

 

 

 

PYSYVÄ MUUTOS – ALL IN

12 kk

Valmennukseni valmistaa sinut kokonaisvaltaiselle muutokselle. Jakson aikana toteutetaan useita yksittäisiä pienempiä syklejä, joista jokaisella on oma teemansa. Jokaiselle syklille tehdään omat tavoitteensa. Yhden syklin tavoite voi olla kiinteytyminen ja toisen lihasmassan kasvatus. Useat henkilöt kokevat valmennuksen myös elämäntapamuutos -valmennuksena, koska tällä saadaan aikaan täyskäännös elämääsi. Jollekin valmennusjakso voi tarkoittaa esimerkiksi omassa lajissaan kokonaisvaltaista kehittymistä. Valmennusjakso sopii myös sinulle, jolla on suuri esimerkiksi 20kg painonpudotustavoite. Harjoitteluohjelmat sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. 12kk aikana takaan sinulle kehityksen ja tulokset näillä valituilla kunnon osa-alueilla pistäen kaiken likoon. Yhdessä teemme vuodessa ainutlaatuisen muutoksen kohdallesi!

 

-Kartoituskysely

-Alkutapaaminen/puhelu 

-Ravintovalmennus

-Harjoitteluohjelmat

-Harjoitteluohjelman läpikäynti + ohjaus

-Liikeohjeet

-4kpl ohjattuja tunteja/kk, á 60min

-Tuki (sähköposti & WhatsApp)

 

349€/kk. Hinta sisältää kuntosalin kk-kortin sekä 4 x kehonkoostumusmittauksen valmentajan kanssa!

 

 

PYSYVÄ MUUTOS - ITSEPÄINEN

Oletko yksinäinen susi, joka omaa itsenäisen tekemisen asenteen ja joka tarpoo eteenpäin kuntosalilla ’minä itse’ -asenteella? Siinä tapauksessa tämä valmennus sopii sinulle luontevasti! Loin juuri sinulle valmennuksen, joka pitää sisällään paljon itsenäistä tekemistä, mutta silti säännöllisesti kertyy tapaamisia myös valmentajan kanssa. Yhdessä seuraamme kehitystä ja määrittelemme uusia tavoitteita. Yhteistreenikerroilla on tarkoitus viedä harjoitteet seuraavalle tasolle, saada enemmän irti treenistä ja tämä onnistuu valmentajan avustuksella. Valmentajasi toimin myös paljon taustatukena ja kommunikointi on oleellisessa asemassa tätä valmennusta. Harjoitteluohjelmat sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. Vuoden aikana tulet saamaan paljon lisäarvoa oma-aloitteiseen treenaamiseen sekä takuulla tulet huomaamaan myös valmentajan taustatuen merkityksen!

 

-Kartoituskysely

-Alkutapaaminen/puhelu

-Ravintovalmennus

-Harjoitteluohjelmat

-Harjoitteluohjelman läpikäynti + ohjaus

-Liikeohjeet

-2kpl ohjattuja tunteja /kk, á 60min

- Tuki (sähköposti & WhatsApp)

 

6 kk / 12kk

249€/kk. Hinta sisältää jäsenyyden.

 

Henkilökohtainen ohjaus/treeni/neuvonta  (kuntosali/muu ympäristö)

79€ / 60min

 

Henkilökohtainen ohjaus x5* 

499€ (á 60min)

Sisältää kuntosalikäyntien (5x) maksut sekä 1-jakoisen treeniohjelman

Ravinto-ohjaus 2h*

249€

              

Liikkuvuus-/venyttelytreenit

x1      69€ / 45min

x 5     59€ / 45 min

DUO- liikkuvuus-/venyttelytreenit

Tule kaverisi tai puolisosi kanssa! 
5 x     39,90€ /krt/hlö

                        

Ravintovalmennus  3kk*

169€/kk

                  

Ravintovalmennus 6kk*

149€/kk

                 

Ravintovalmennus 12kk*

129€/kk

Pienryhmä- treenit/valmennus

Pyydä tarjous

                      

Harjoitteluohjelma sekä ohjelman ohjaus

NYT! 149€                  

 

*) Sisältää valmentajan laatiman esitietokyselyn, ravintosuunnitelman sekä yleisohjeen ravintoaineista. Myös mahdolliset ohjelmoinnin muutokset kuuluvat hintaan. Ravintovalmennukset sisältävät lisäksi myös kuukausittaisen tilannetsekin (á 30min) sekä sähköposti-/WhatsApp -tuen.

MUUT PALVELUT

bottom of page